ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+

Vito Tourer

Vito Tourer

Επικοινωνηστε μαζι μας

  Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό)

  Το Email σας

  Εταιρεία / Ιδιώτης (υποχρεωτικό)

  Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

  Μοντέλο που επιθυμώ
  Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή και περισσότερα μοντέλα.

  Σχόλια

  Το Vito Tourer.

  Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει!

  Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, το Vito Tourer σας βοηθάει να φτάσετε εύκολα σε αυτόν. Τα 3 μοντέλα BASE, PRO και SELECT προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες και τους επιβάτες σας. Εάν χρειάζεστε ένα πολύ αναπαυτικό όχημα για το ταξιδιωτικό γραφείο ή το ξενοδοχείο σας, το Vito Tourer SELECT με 2 ρυθμιζόμενα 3θέσια ενιαία καθίσματα είναι η ιδανική επιλογή. Με την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, εξασφαλίζετε άπλετο φως και αερισμό για τους επιβάτες σας. Θέλετε ένα εξαιρετικά πολυμορφικό ταξί ή όχημα συλλόγου; Τότε θα πρέπει να γνωρίσετε το Vito Tourer PRO. Και αν θέλετε να μεταφέρετε το προσωπικό σας στο εργοτάξιο, υπάρχει το λειτουργικό Vito Tourer BASE.

  Ανάλογα με το μήκος του οχήματος, μπορείτε να εξοπλίσετε το χώρο επιβατών με 2, ή στην έκδοση Extra long, ακόμα και με 3 σειρές καθισμάτων με 2θέσια και 3θέσια ενιαία καθί­σματα.

  Για να διασφαλίσετε το μέγιστο αριθμό των 9 θέσεων, επιλέξτε είτε 3 σειρές καθισμά­των στο χώρο επιβατών είτε το ενιαίο κάθισμα συνοδηγού μπροστά και δύο 3θέσια ενιαία καθίσματα πίσω.

  Το καλύτερο απ’ όλα: από την πολυμορφικότητα του Vito Tourer θα επωφεληθείτε και στις προσωπικές διαδρομές σας.

  error: Content is protected !!