ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+

Vito panel van

Vito panel van

Επικοινωνηστε μαζι μας

  Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό)

  Το Email σας

  Εταιρεία / Ιδιώτης (υποχρεωτικό)

  Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

  Μοντέλο που επιθυμώ
  Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή και περισσότερα μοντέλα.

  Σχόλια

  Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας;

  Εάν ναι, τότε το Vito της Mercedes-Benz  είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito σας πηγαίνει μπροστά, όχι μόνο στο δρόμο αλλά και στην επιχειρηματική σας επιτυχία. Οι επιδόσεις του είναι υποδειγματικές τόσο στους τομείς της οικονομίας και της ποιότητας όσο και σε εκείνους της ευελιξίας και της ασφάλειας. Άλλωστε ενσωματώνει την τεχνογνωσία ενός ειδικού στα επαγγελματικά οχήματα.

  Με κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 5,7 λίτρα στα 100 km1, λειτουργεί πιο οικονομικά από ποτέ συμβάλλοντας στην επιτυχία σας με κάθε χιλιόμετρο που διανύει. Επιπλέον, χάρη στα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, σας πηγαίνει στον προορισμό σας με ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Μοναδική είναι και η προσφορά σε συστήματα κίνησης: κίνηση στους μπροστινούς ή πίσω τροχούς ή τετρακίνηση – για κάθε εργασία, υπάρχει η σωστή λύση.

  Mercedes-Benz Vans. Born to run!

  Μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες.

  Μόνο όσοι μπορούν να αναπτυχθούν καλά, νιώθουν και καλά. Αυτός είναι κι ο λόγος που με τα τρία μήκη οχήματος, τα compact (πρότυπο), long, και extra-long, το Vito μπορεί να είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο στις ατομικές σας απαιτήσεις χώρου. Και ο ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης μπορεί να βολέψει κάθε είδους φορτίο.

  Παρά τον ευρύ χώρο στο εσωτερικό του, για το Vito Panel Van αρκεί ένα ύψος οχήματος της τάξεως των 1910 mm και μικτό βάρος οχήματος 2,8 t (+ 48 mm σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής), έχοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορεί να χωρέσει χωρίς προβλήματα στα περισσότερα γκαράζ, πολυόρωφα και υπόγεια πάρκινγκ, καθώς και σε αυτόματα πλυντήρια. Έτσι, με όλες του τις ιδιότητες, το Vito προσφέρει στην επιχείρηση σας εξαιρετικές αναπτυξιακές δυνατότητες.

  • Δύο μεταξόνια [1]
  • Τρία μήκη οχήματος, 4895 mm [1] (compact), 5140 mm (long) και 5370 mm [1] (extra-long)
  • Μέγιστο εμβαδόν χώρου φόρτωσης: 3,97 sqm (compact έκδοση), 4,38 sqm (long έκδοση) και 4,76 sqm (extra-long έκδοση)
  • Μέγιστο μήκος φορτίου 2586 mm για το μοντέλο compact, 2831 mm για το μοντέλο long, και 3061 mm για το μοντέλο extra-long.
  • Ωφέλιμο φορτίο[1] έως 1340 Kg για το Vito Panel Van (compact) με κίνηση στους μπροστινούς ή τους πίσω τροχούς (1130 Kg για τετρακίνηση), ωφέλιμο φορτίο έως 1369 Kg για το Vito Panel Van (long) με κίνηση στους μπροστινούς ή τους πίσω τροχούς (1105 με τετρακίνηση), και ωφέλιμο φορτίο έως 1344 Kg για το Vito Panel Van (extra-long) με κίνηση στους μπροστινούς ή τους πίσω τροχούς (1080 με τετρακίνηση).
  • Ωφέλιμο φορτίο έως και 6,6 cbm
  • Έως και 120 Kg μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο από την προηγούμενη σειρά μοντέλου [2]
  • Χώρος που φτάνει έως τις τρεις ευρωπαλέτες στις εκδόσεις long και extra-long, φόρτωση από το πίσω μέρος και την συρόμενη πόρτα, με προαιρετικά διαθέσιμη δεύτερη συρόμενη πόρτα στα αριστερά του οχήματος.
  • Διάπλατο διαχωριστικό στην μεσαία κολόνα (προαιρετικό) – διατίθεται επίσης με ενσωματωμένο σταθερό παράθυρο
  • Ξύλινο δάπεδο με μπουντούζια πρόσδεσης για την ασφάλιση φορτίων
  • Μέγιστο μικτό βάρος οχήματος έως 3,2 τόνους.
  • Πολλά διαφορετικά μοντέλα κινητήρων
  • Πολυάριθμα στοιχείου βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού
  error: Content is protected !!