ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+

Smart Forfour

Smart Forfour

Επικοινωνηστε μαζι μας

Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό)

Το Email σας

Εταιρεία / Ιδιώτης (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

Μοντέλο που επιθυμώ
Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή και περισσότερα μοντέλα.

Σχόλια

Smart Forfour

Τέσσερις θέσεις, πέντε πόρτες, χιλιάδες δυνατότητες! Τα νέο Smart Forfour συνδυάζει καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις  Smart με την πολυχρηστικότητα ενός μικρού τετραθέσιου.

Παρά το πολύ μικρό μήκος (μόλις 3,49 μέτρα), το μεταξόνιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας, καθώς φτάνει τα 2,50 μέτρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι χώροι στο εσωτερικό, φιλοξενώντας με σχετική άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Το πορτμπαγκάζ των 185 λίτρων είναι ικανοποιητικό, ωστόσο με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 975 λτ.

Η καμπίνα του Smart Forfour έχει κομψή και σύγχρονη εικόνα, η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, όπως και η συναρμογή των υλικών, με τους κυκλικούς αεραγωγούς, τον μεγάλο πίνακα οργάνων και το σπορ τιμόνι να δίνουν φρέσκο αέρα. Η πρακτικότητα του Forfour είναι εντυπωσιακή, διαθέτοντας παντού θήκες για μικρά και μεγάλα αντικείμενα.

Δεν χρειάζονται παρά ελάχιστα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του Smart Forfour, για να διαπιστώσεις πόσο εύκολο και ευχάριστο είναι στην οδήγηση.