ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Α.Ε. έχει ως έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται  στην ανεξάρτητη εισαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz και Smart καθώς και αυτοκινήτων καινούργιων ή μεταχειρισμένων. Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2006, διαθέτουμε όμως εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1994 Η σχέση μας με την Mercedes-Benz έχει ξεκινήσει από την εποχή που ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κος Διαμαντόπουλος Διαμαντής, εργαζόταν σε αντιπροσωπεία της ‘’Mercedes – Benz & Smart’’ στην Δυτική Ελλάδα.

Στο χώρο μας θα βρείτε ανταλλακτικά για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, από μικρά μοντέλα έως και φορτηγά – λεωφορεία Mercedes – Benz & Smart.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας ώθησε το 2012, στην δημιουργία της εταιρίας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+, εγκαταστάσεων συνεργείου Service και Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου. Θέτοντας ως στόχο της επιχείρησής μας την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, αλλά και την δική σας άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.

Οφείλουμε και επιζητάμε να προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά, πλούσια γκάμα προϊόντων. Επωφεληθείτε της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.

ΣΤΟΧΟΣ

Στοχεύουμε και οραματιζόμαστε να έρθουμε όσον το δυνατόν πιο κοντά στον κάθε μας πελάτη και να αναγνωρίσουμε τις πραγματικές του ανάγκες. Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται μέσω της παροχής αξιόπιστων προϊόντων, μέσω της οργάνωσης, της ανάγκης μας να εξελισσόμαστε αλλά και μέσω των νέων μας ιδεών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το Σεπτέμβριο του 2012, λειτουργεί παράλληλα με την εταιρεία μας και η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ PLUS+, στην οποία μπορείτε να αναθέσετε οτιδήποτε αφορά το Service του αυτοκινήτου σας.

error: Content is protected !!